Retur garantat in 30 de zile

Potrivit OUG nr 34/2014, cumpărătorii www.ecredu.ro  au dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Costurile de livrare sunt detaliate in pagina Cum cumpăr, ne rezervam dreptul de a modifica periodic costurile, comunicand aceste schimbari clientilor prin afisarea acestor schimbari pe www.ecredu.ro

Perioada de returnare a unui bun sau renunțarea la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comanda – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din contract, acesta va notifica in scris / telefonic intentia de returnare. În acest caz în care cumpărătorul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit bunul sau bunurile respective. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate,

– pentru comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/SEQR- în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate.

Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării produselor (conform preturilor afisate clientului in momentul finalizarii comenzii). Rambursarea sumei achitate se face dupa receptionarea produselor returnate.

Poți returna produsele atât în calitate de persoană fizică cât și juridică. Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării, caz in care ne angajam sa il inlocuim cu unul conform, sau cu un alt produs convenit de comun acord cu tine in momentul in care ne semnalezi problema.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost deteriorate de către tine: urme de uzura sau folosire excesivă, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, lovituri, de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile care insoteau produsul in momentul receptionarii coletului.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Serviciul “Retur în 30 de zile” nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță. Dorim sa ne asiguram ca esti complet multumit de serviciile noastre din acest motiv extindem dreptul de retur legal reglementat de la 14 la 30 de zile, pastrand conditiile de returnare detaliate anterior.