HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Editura Cartea Românească Educațional a luat act de recomandările instituțiilor de stat privind întreruperea procesului didactic ca răspuns la situația excepțională creată de pericolul răspândirii epidemiei de Coronavirus în România.

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Urmare a acestor măsuri, crește responsabilitatea familiei în general și a părinților în special cărora le revine sarcina supravegherii atente a copiilor în scopul parcurgerii unui program de pregătire acasă în conformitate cu programa didactică a școlii.

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Editura Cartea Românească Educațional vine în ajutorul părinților punând la dispoziție materiale suplimentare avizate de Ministerul Educației Naționale și care pot fi folosite ca îndreptar în îndrumarea elevilor în pregătirea la domiciuliu. În perioada 23 martie – 30 aprilie toate produsele editoriale școlare sunt la 40% reducere.

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Menționăm faptul că materialele puse la dispoziție reprezintă rodul muncii unor colective didactice experimentate și care au consultat materiale similare redactate în diverse țări europene cum sunt: Franța, Marea Britanie, Finlanda, Austria etc.

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Pentru o mai bună informare vă recomandăm consultarea site-ul nostru – www.ecredu.ro

Comenzile se pot face:

  1. online, pe adresa de e-mail[email protected]
  2. la numerele de telefon afișate pe ecran (0726 847 092; 0746 745 288; 0770 719 890)
  3. pe adresa poștală – Strada Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 2, Iași

Livrarea se face la domiciuliu și este inclusă în cost.

HAI SĂ CITIM ÎMPREUNA, ACASĂ!

Vizualizări:(197)